viernes, 30 de agosto de 2013

Florence Littauer-Személyiségünk Rejtett Tartalékai-

Florence Littauer-Személyiségünk Rejtett Tartalékai-
Szerző: Florence Littauer
Cím : Személyiségünk Rejtett Tartalékai
Kiadó / Szerkesztő : Network TwentyOne
Formátum: PDF
Fájl Méret: 605 KB
Oldalak: 95.

Leírás:

Mások megértésének titka önmagunk megértésében rejlik.
Az alábbi kijelentések mindegyike a négy alapvető vérmérsékleti típus (melankolikus, flegmatikus, szangvinikus és kolerikus) valamelyikére vonatkozik. Vajon Önre melyik a jellemzőbb?
– Otthon és munkahelyemen egyaránt mindent megszervezek és rendben tartok.
– Még akkor is nehezemre esik izgalmat kimutatni, ha igazán fontos dologról van szó.
– Amikor a bevásárlóközpontba megyek, gyakran elfelejtem, hogy hol parkoltam le.
– Felbosszant, ha a beosztottjaim nem tartják be pontról pontra az utasításaimat.
Florence Littauer, a Személyiségünk rejtett tartalékai szerzője, könyvének átdolgozott és bővített kiadásában a személyiségfejlődés vizsgálata során szerzett legújabb ismereteit osztja meg olvasóival. Művének legfontosabb tanulsága, hogy mindannyiunkban páratlan és megismételhetetlen személyiség rejtőzik. A személyiségteszt segítségével megtudhatjuk, miként határozza meg jellemvonásaink egyedülálló ötvözete érzelmeinket, munkateljesítményünket és társas kapcsolatainkat. Az írónő lényegre törő tanácsokat ad, humoros példákkal illusztrálva, előnyös tulajdonságaink kibontakoztatásához és a hátrányosak ellensúlyozásához.
Az érdekes kötet egyúttal kulcsot kínál mások megértéséhez is. Megtanulhatjuk belőle elfogadni – és élvezni – mindazt, amitől annyira különbözünk egymástól. A Személyiségünk rejtett tartalékai hasznos segédeszköz, amellyel megszépíthetjük életünket – és a környezetünkben élőkét is.
Florence Littauer Egyesült Államok-szerte személyiségfejlesztő előadásokat tart. Marita lányával közös munkája, A Személyiség rejtélye. Férjével, Freddel közösen pedig házassági tanácsadó kurzusokat vezet.

Letöltés A Mediafire

0 comentarios:

Publicar un comentario