domingo, 1 de septiembre de 2013

Francis A. Schaeffer-Trilogia-

Francis A. Schaeffer-Trilogia-
Autor: Francis A. Schaeffer
Titlu: Trilogia
Editura / Editor: Cartea Creştină
Format: PDF
Dimensiune De Fișier: 1.29 MB
Pagini: 227.

Descriere:

Trilogia: 1. Dumnezeu care există • 2. Evadare din rațional • 3. El există și nu tace

Care este relevanţa credinţei creştine la sfârşit de secol XX şi la început de nou mileniu?

Francis Schaeffer a fost un apologet strălucit al creştinismului istoric, şi cărţile, filmele şi conferinţele lui au influenţat milioane de oameni. Cele trei cărţi conţinute în această Trilogie au fost scrise în intenţia de a da un răspuns la întrebările şi dilemele omului modern. În ele se face o analiză pătrunzătoare a durerilor şi dezamăgirilor omului modern. Abandonarea credinţei creştine în ultimul secol a dus la înstrăinarea omului nu numai de Dumnezeu, pe care L-a declarat mort, ci şi de sine însuşi, de esenţa sa intimă ca om, de umanitatea care i-a fost conferită prin creaţie.

Prospeţimea analizei lui Schaeffer este rezultatul sensibilităţii lui extraordinare faţă de oamenii pe care i-a întâlnit de-a lungul bogatei lui activităţi.

Revizuindu-şi lucrările pentru publicare cu puţin timp înainte de a muri răpus de cancer, Francis Schaeffer a mărturisit: "Cărţile acestea au fost scrise şi pentru creştini, şi pentru necreştini. Timpul a dovedit lucrul acesta cu mult peste aşteptările mele".

Cele trei cărţi din "Trilogie", "Dumnezeu care există", "Evadare din raţional" şi "El există şi nu tace" au avut un impact deosebit asupra mai multor generaţii de creştini. Publicându-le acum în limba română, sperăm că înţelegerea lui Francis Schaeffer va continua să atingă şi noua generaţie de tineri români care doreşte să cunoască adevărul şi este în căutarea frumuseţii şi a unui sens în viaţă.

Descarcă Prin Mediafire

0 comentarios:

Publicar un comentario