viernes, 20 de septiembre de 2013

Jerry Bridges-Har Transformator-

Jerry Bridges-Har Transformator-
Autor: Jerry Bridges
Titlu: Har Transformator
Editura / Editor: Jerry Bridges
Format: PDF
Dimensiune De Fișier: 497 KB
Pagini: 45.

Descriere:

Harul. Este intr-adevar extraordinar. Dar de ce atat de putini crestini experimenteaza bucuria cunoasterii lui Dumnezeu si a harului Sau infinit? Din moment ce prin harul lui Dumnezeu suntem mantuiti, si prin harul Sau crestem, care este partea noastra in acest proces? In acest studiu vei explora aceste intrebari si altele despre har. La sfarsit, speram ca vei ajunge la o intelegere mai adanca si o eperimentare deplina a harului Domnului nostru.

Acest ghid de studiu se poate folosi alaturi de cartea "Har transformator" (NavPress,1991), dar poate fi folosit si separat. Fiecare lectie contine un scurt extras din carte. De asemenea, in timp ce acest ghid de studiu a fost scris sa stimuleze discutii in grup, el poate fi folosit si pentru studiu individual. Sectiunea de la sfarsit intitulata "Ajutor pentru lideri" da sugestii practice in legatura cu modul de conducere a unui grup in acest studiu.
Fiecare lectie contine urmatoarele sectiuni:
Ideea centrala. Exprima ideea principala a lectiei. Va fi folositor sa tii minte aceasta idee in timp ce te pregatesti pentru lectie si in timpul discutiilor de grup.
Incalzirea. Aceste intrebari de introducere vor ajuta grupul sa se incalzeasca la inceputul fiecarei sesiuni si vor ajuta la introducerea temei lectiei.
Text. Acest material este luat din cartea "Har transformator". Membrii grupului ar trebui sa citeasca aceasta portiune inainte de a se intalni.
Explorand harul. Aceste intrebari te ajuta sa te lupti cu ideile din text in timp ce examinezi pasaje relevante din Scriptura. Te vor provoca sa te gandesti la cum se relationeaza acestea devaruri la circumstantele tale particulare.
Rugaciunea de incheiere. Aceste sugestii au fost facute cu scopul de te ajuta sa te rogi in concordanta cu lectia. De asemenea, in acest timp, grupul ar trebui sa mijloceasca pentru nevoile personale pe care oamenii le-au impartasit in timpul discutiilor.
Aprofundare. Acestea sunt intrebari aditionale pentru aprofundarea studiului si a discutiilor daca timpul permite. Liderul se poate inspira din aceste intrebari daca mai este necesar material aditional.
Chibzuind asupra harului. Aceste citate sunt folositoare pentru reflectii personale si pentru a stimula gandirea. Pot ajuta la largirea discutiilor.
Harul lui Dumnezeu nu este ceva abstract si teoretic in viata de credinta. Este mijlocul esential si persuasiv prin care Dumnezeu ne atinge vietile. Sa cunosti harul lui Dumnezeu inseamna sa vezi mana Lui la lucru,transformand vietile noasre. Fie ca Harul Sau sa te atraga intr-o partasie mai adanca cu Isus.

Descarcă Prin Mediafire

0 comentarios:

Publicar un comentario