jueves, 27 de noviembre de 2014

Josh McDowell-Sunt Un Tată Bun?-

Josh McDowell-Sunt Un Tată Bun?-
Autor: Josh McDowell
Titlu: Sunt Un Tată Bun?
Editura / Editor: Scriptum
Format: PDF
Dimensiune De Fișier: 8.35 MB
Pagini: 198.

Descriere:

10 calităţi ale unui tată care îşi ajută copiii să ia decizii corecte în viaţă

Mulţi recunosc că bâjbâie în încercarea de a îndeplini toate cerinţele impuse de căsnicie, carieră şi rolul de tată. Majoritatea dintre ei se simt prinşi în capcana programelor de muncă încărcate şi a stresului generat de acestea. Mulţi se simt limitaţi datorită lipsei deprinderilor practice care ţin de rolul de tată, datorită unei căsnicii dificile sau a modelelor nesănătoase din propriile lor vieţi. Mai mult decât atât, provocările rolului de tată sunt astăzi mai mari ca oricând.

Trăim într-o societate care a respins în mare măsură noţiunile de adevăr şi moralitate, o societate care a pierdut fără să-şi dea seama abilitatea de a decide ce este adevărat şi ce este bine, o societate în care adevărul a devenit o chestiune de gust, iar moralitatea a fost înlocuită de preferinţe individuale, ridicând în slăvi sexualitatea şi violenţa şi care se amuză de beţie şi vulgaritate.

În cartea de faţă, fiecare capitol se concentrează pe câte o calitate diferită a Tatălui ceresc şi sugerează moduri specifice de abordare a rolului de tată. Printr-o viziune biblică şi ilustraţii clare, vei descoperi cum să devii tatăl care le transmite copiilor săi valori solide şi care îi ajută să ia decizii morale corecte în viaţă.

Descarcă Prin Mediafire

0 comentarios:

Publicar un comentario